VacuStep®

De vetverbrander voor billen, buik en benen.

Dankzij de combinatie van vacuüm en beweging zorgt deze crosstrainer voor betere doorbloeding van het weefsel en stimulering vetverbranding van het onderlichaam. Tevens middel tegen cellulitis en verbetering conditie.

De vetverbrander voor billen en benen in slechts 30 minuten

U kent het wel, u sport regelmatig en eet gezond, hierdoor valt u overal af, alleen niet bij billen, buik en benen. De VacuStep biedt de oplossing!

De VacuStep is een cross-trainer waarin je een ovaalvormige loopbeweging maakt.

Door de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de VacuStep voor een betere doorbloeding van het weefsel en wordt de vetverbranding gestimuleerd specifiek op het onderlichaam.

Het resultaat is dat u driemaal zoveel omvang bij billen, buik en benen verliest als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt u een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld, waarmee de VacuStep een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis. Ook zorgt de VacuStep voor een verbetering van de algehele conditie.

Voeding is van essentieel belang voor een goed resultaat. Kies daarom bewust voor een gezonde maaltijd voorafgaand aan de VacuStep training en een proteïnerijke maaltijd na afloop van de training. Drink 2 liter water per dag om de afvalstoffen goed af te kunnen voeren.

Voor het beste resultaat adviseren wij u om te starten met een kuur van 20 trainingen, 3 keer per week, 30 minuten per keer.

Wanneer u deze kuur heeft afgerond is onderhoud 1 tot 2 keer per week sterk aan te raden om de resultaten zo lang mogelijk te behouden.


Wat heeft u nodig voor een VacuStep training:

⦁ Loszittende kleding (wijde jogging- of korte broek)
⦁ Lekker zittende (schone/binnen) schoenen (gympen, slippers, dikke sokken)
⦁ Handdoek
⦁ Bidon

Prijzen:
Losse behandeling – € 17,50
Kuurkaart 20 X – € 222,00