Body Former EMS®

Plaatselijk omvangvermindering, spierversteviging, gladdere en strakkere huid. Zonder sporten spierstimulatie en bindweefselversteviging. Relaxed, sneller, pijnloos en nagenoeg geen spierpijn.

Plaatselijk omvangvermindering en spierversteviging waar u wilt. Spieren kunnen gezien worden als de motor van het menselijk lichaam. Voeding is de brandstof die onze motor gaande houdt. Spieren zetten voedingsenergie om in mechanische energie wat er voor zorgt dat wij een juiste lichaamshouding kunnen aannemen en ons kunnen voortbewegen.

Ook zorgen spieren er voor dat tere organen zoals bijvoorbeeld in de buik, beschermd worden. Door hun ritmische bewegingen spelen spieren tevens een rol bij het wegpompen van vocht in nabij gelegen weefsels.
Om er voor te zorgen dat spieren hun werking optimaal kunnen uitvoeren, hebben ze beweging nodig.
De Bodyformer zorgt voor deze werking door spierstimulatie en bindweefselversteviging. Hierdoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd. Alleen: dit gaat heel relaxed en werkt veel sneller. Het werkt absoluut pijnloos en u ervaart nagenoeg geen spierpijn na de behandeling.
Impulsen gelijk aan de impulsen die het lichaam produceert, zorgen ervoor dat de spiervezels zich op een normale manier aan- en ontspannen. Het trainingseffect van de spier is gelijk aan dat van vrijwillige activering (zoals met sporten en bewegen).
De Bodyformer zorgt er voor dat u plaatselijk centimeters zult verliezen door een verhoogde vetverbranding, de doorbloeding van de huid wordt verbeterd, uw huid zal gladder en strakker worden en uw spieren worden verstevigd.
Voor het beste resultaat adviseren wij u te starten met een kuur van 10 behandelingen verdeeld over 2 tot 3 sessies per week.
Als u de gewenste resultaten heeft behaald is het advies om 1 keer per week de behandeling voort te zetten. Dit zorgt er voor dat uw lichaam op een makkelijke manier in optimale conditie blijft en u uw nieuwe figuur moeiteloos behoudt.

Geschikt bij figuurcorrectie op gebied van:
⦁ Vermindering omvang
⦁ Spierversteviging
⦁ Postnataal/zwangerschapsbuikje
⦁ Lymfedrainage
⦁ Vermindering van Cellulitis

Wat heeft u nodig voor een Bodyformer behandeling:
⦁ Badlaken
⦁ Bidon

 

 

Prijzen:
Kuurkaart EMS30 10X – € 225,00
Kuurkaart EMS30 20X – € 340,00

Kuurkaart EMS60 10X – € 240,00
Kuurkaart EMS60 20X – € 370,00