Recept lasagne

Veggie Lasagne (4p)

PowerSlim – Recept 1 FASE 1A EN 1B
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 220º graden. Voeg de tomaatblokjes, bouillonblokje, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer deze met de staafmixer tot een puree. Laat de puree op laag vuur even inkoken. Verhit 1 el olie in een pan en fruit de knoflook en ui circa 2 min. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Laat de spinazie vervolgens uitlekken en meng de Boursin er doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de tomatensaus over de bodem en beleg met de lasagnebladen. Verdeel daarover de spinazie en bedek weer met de lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus en spinazie op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag tomatensaus. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden.
Ingrediënten: 1 doosje PowerSlim lasagnebladen, 200 g tomaten in blokjes, 400 g verse spinazie, 1 groentebouillonblokje, 2 el Boursin cuisine light, 4 tenen knoflook fijn gehakt, 1 ui gesnipperd, verse basilicum, 3 tl Italiaanse kruiden, peper, zout en 1 el olijfolie.
TIP vanaf fase 2a mag je op de bovenste laag geraspte 30+ kaas strooien. Ook lekker met een paar dunne plakjes mozzarella.
KIJK VOOR MEER HEERLIJKE KOOLHYDRAATARME RECEPTEN OP WWW.POWERSLIM.NL | .BE